Бяла карта – безлихвена кредитна карта

biala karta

Бяла карта от Аксес Файнанс ООД

Аксес Файнанс ООД е небанкова финансова институция, създадена през 2013 г. Неин надзорен орган е Българската Народна Банка. Към момента Бяла карта от Аксес Файненс ООД притежават около 85 000 души, а за дружеството работят 100 служители.

Бялата карта на Аксес Фананс ООД е кредитна карта, която може да се използва както в България, така и в чужбина. Картата е VISA и това прави възможно използването ѝ навсякъде по света. VISA е най-разпространеният вид кредитна карта в света и с нея няма да имате проблеми при разплащане, резервации и пазаруване онлайн в която и да е точка по света.

Как да заявя „Бяла Карта“?

Лимитът, с който можете да разполагате по Бяла карта е до 3000 лв. Кандидатстването за Бяла карта е изключително лесно и бързо. Може да се попълни заявление онлайн или да се кандидатства по телефона. Одобрението ства по телефона. Издаването е бързо, а картата се получава изключително лесно – по пощата на посочен от клиента адрес.
Сред предимствата на Бялата карта потребителите изтъкват опростения начин на кандидатстване и получаване на кредитна карта, прозрачните гъвкави условия на погасяване на използваните суми.

biala karta

Сред основните предимства на Бялата карта са:

  • Липса на такса, когато картата не се използва. Ако в определен срок не пазарувате или не теглите пари в брой от Бяла карта, вие не дължите никакви такси на Аксес Файнанс ООД;
  • Липса на такси за издаване, преиздаване, както и за обслужване на Бяла карта. За разлика от много други кредитни карти Бяла карта не натоварва клиентите си с подобни такси;
  • Липса на такса при теглене на пари в брой от банкомати в България. По този начин картодържателите спестяват допълнително суми, които с други карти биха похарчили като такси;
  • Липса на такса при пазаруване онлайн, както и в търговски обекти. Клиентите на Аксес Файнанс ООД заплащат единствено своите покупки без оскъпяване, ако върнат заетите суми в гратисния период;
  • Примамливи промоции и изгодни предложения в партньорската мрежа на Бяла карта;
  • Клубен онлайн магазин магазин www.whiteshop.bg.

Предимста на бяла карта

Как да ползвам Бяла Карта?

Към днешна дата в партньорската мрежа на Бяла карта са присъединени над 160 партньора с техните над 440 търговски обекта. При пазаруване с Бяла карта клиентите редовно могат да се възползват от отстъпки и специални предложения. Освен това Аксес Файнанс ООД разработва своя клубен онлайн магазин www.whiteshop.bg , който предлага на ползвателите на Бяла карта множество изключителни оферти.

Колко струва Бяла Карта?

ПРИМЕР: За международна револвираща кредитна карта Бяла Карта VISA Classic ГПР* е в размер на 45,90 %. Фиксиран годишен лихвен процент в размер на 43.2 %. Месечен лихвен процент е 3,6 %. Ако Потребителят усвои 1000 лева (от разполагаем кредитен лимит 1000 лв) на първо число на месеца и плати до 02-ро число на следващия месец цялото си задължение в размер на 1000 лв., то той ще заплати обща сума в размер на 1036 лева. В примерът се приема, че месецът, в който Потребителят е усвоил задължението си има 30 календарни дни.

*При изчисление на ГПР са взети предвид следните допускания:

Източник: bialakarta.bg

Кредитна карта с лоша кредитна история

Бялата карта на Аксес Файненс ООД е много достъпна. Възможно е да бъде издадена дори и на клиент, който има лоша кредитна история зад гърба си.

Сред удобствата, които предлага Бяла карта е и безплатно SMS известяване при всяка извършена трансакция. Клиентското обслужване на картодържателите работи 24 часа, 7 дни в седмицата и консултантите на Аксес Файнанс ООД са на разположение за всякакви въпроси и, за да окажат съдействие на своите клиенти.

Задълженията по Бяла карта се заплащат изключително лесно по няколко начина. Дължимите суми могат да бъдат преведени по банков път, в офисите на Fast pay или в CrediTour.

Не се колебайте, осигурете си спокойствие и пазарувайте с удоволствие – Бяла Карта от Аксес Файнанс ООД е на разположение.

Контакти на фирмата:

Работно време:

  • ПН – ПТ 9:00-17:30

Фирмени данни

АКСЕС ФАЙНАНС ООД
гр. София, ул. Балша 1, ет. 2
ЕИК: BG202806978
МОЛ: Цветан Кръстев

Мнения от клиенти:

https://forum.investor.bg/forum/

http://www.bg-mamma.com/?topic=810028

https://www.predpriemach.com/

Други:

Бяла карта – вход за клиенти