Профи Кредит – Кредит от 100 до 5000лв!

Профи Кредит лого

Profi Credit

Тегленето на онлайн кредити става все по-предпочитан и желан вариант за теглене на заем. За да сме  сигурни, че няма да попаднем на фирма-измамник е добре внимателно да подбираме небанковата институция. Във всеки бранш има добри и по-добри.

Кандидатстване за заем в Профи Kредит?Профи Кредит лого

Ако имате нужда от пари на заем бързо, със сигурност можете да разчитате на Профи Kредит. Можете да кандидатствате по няколко начина:

  • чрез телефонен разговор
  • онлайн формуляр за кандидатстване

След като подадете запитване ще получите обаждане в рамките на няколко минути. След като се запознаете с най-добрите за Вас оферти и условия можете да подадете заявка и по телефона – процедурата ще отнеме не повече от 10 минути, а вашите данни ще бъдат строго пазени съгласно закона за защита на личните данни.

Изисквания при кандидатстване за кредит в Profi Credit

Трябва да сте български гражданин, да имате навършени 18 години и да имате валидна лична карта. Забравете за всички досадни документи, които трябва да попълните, когато се намирате в банка. Забравете и за всички досадни опашки, както и за седмиците чакане. Профи Kредит удобрява своите клиенти в срок на 24 часа след вашето кандидатстване за кредит. И за да бъдете максимално удовлетворени, имате възможност да се консултирате лично със специалисти от фирмата. Те ще ви помогнат да изберете сроковете, вноските, размера на сумата и всичко останало, съобразно вашите възможности и нужди. Професионалистите от Профикредит ще се постараят да дадат адекватни и полезни отговори на всички ваши въпроси.

Изисквания

Това е една от малкото фирми в България, предлагаща подобна услуга, която не спира да изненадва своите клиенти. Профи Kредит предлагат разнообразни допълнителни пакети, които можете да закупите в допълнение към своя кредит. Това може да ви се наложи в случай на допълнителна нужда от парични средства, или за рефинансиране. Условията по рефинансиране са подробно описани в страницата на фирмата. Освен това тя влиза в положението на всеки свой клиент и разбира, когато изпаднете в неудобна за Вас ситуация. Какво означава това? Ако не успеете да съберете дадена вноска в определените срокове, имате възможността да отложите вноската за период от време, което се договаря индивидуално. Така няма да получите лошо кредитно досие и ще останете лоялен клиент, а от Профи Kредит разбират всичко това и са готови наистина да ви помогнат.

Знаете от какво имате нужда, знаете колко ще върнете и в какъв срок, знаете как да преодолеете непредвидени разходи, знаете как да запазите вашето ценно време – вече знаете всичко за Профи Кредит. Остава само да вдигнете телефона или да попълните онлайн формуляр.Всеки проблем, който може да бъде оправен с пари, се нарича разход – покрийте своите лесно и бързо!

Профи Кредит Кандидатстване за заем

Продукти и услуги:

Профи Кредит отпускат заеми:

  • Сума: от 100 до 5000лв.
  • Период: от 4 до 24 месеца

Данни за фирмата:

ПРОФИ КРЕДИТ България ЕООД

Адрес: Бул. България 49, бл. 53 Е, вх. В 1404 София

Контакти:

  • Телефон: 0700 17 011 (*7011 – от мобилен)
  • Имейл: [email protected]
  • Сайт на фирмата:  proficredit.bg