Кредит от Райфайзенбанк България ЕАД

райфайзен

Raiffeisen bank online

Създадена през 1994 година Райфайзенбанк България ЕАД е 100% собственост на австрийската Райфайзен Банк Интернешънъл.
Големият брой офиси на банакта я правят предпочитан партньор както за корпоративните клиенти, така и за частните лица. Много от офисите работят с удължено работно време и дори през уикендите, за да отговорят на потребностите на своите клиенти.

Клонове на Райфайзен банк

Клонове на Райфайзенбанк, които работят с удължено работно време можете да откриете в по-голените градове у нас: София, Варна, Бургас, Пловдив, както и в курортните комплекси Слънчев бряг и Златни пясъци.

Онлайн банкиране

  • Райфайзен онлайн: https://www.rbb.bg/bg/individualni-klienti/produkti-uslugi/bankirane/onlain-bankirane/raifaizen-onlain/
  • Мобилно банкиране: https://www.rbb.bg/bg/individualni-klienti/produkti-uslugi/bankirane/onlain-bankirane/mobilno-bankirane/

>>> Вход към Райфайзен онлайн <<<

Продукти на банката

Сред портфолиото на банката можете да намерите множество по вид и условия депозити, спестовни сметки, разплащателни сметки и различни кредити.

Депозити

Депозитите, които Райфазенбанк предлага на своите клиенти са при изключително добри условия. Те могат да бъдат разкрити в евро, щатски долари, британски лири или в лева. Първоначалната минимална сума варира от 100 до 500 лева или тяхната валутна равностойност в зависимост от вида на депозита. Сроковете на депозитите са от 1 до 12 месеца.

В банаката можете да разкриете и детски депозит с първоначална вноска от 100 лева. Депозитът може да бъде и в щатски долари или в евро.
Спестовните сметки в Райфазенбанк могат да бъдат разкрити в първонаална сума от само 5 лева и с размер до 100 000 лв.

За удобство при разплащане на комунални сметки, интернет пазаруване и други, банката предлага на своите клиенти разплащателни сметки при най-изгодни условия.

Потребителски кредити

Потребителските кредити на Райфазенбанк България ЕАД могат да бъдат в лева или в евро. Те могат да бъдат с обезпечение или без обезпечение. Кредитите са с одобрение от само 2 часа. Максималната сума, която може да бъде заета е 35 000 лева или нейната равностойност в евро.

Студентски кредити

Специално за студентите банката предлага студентски кредит за срок от 10 години и без обезпечение.
Ипотечните кредити на Райфайзенбанк се предлагат в евро или в лева. Стойността на сумата може да достигне до 400 000 лева или равностойността в евро. Сроковете за изплащане на ипотечните кредити към банката са до 30 години в зависимост от конкретния случай.

Картови продукти

На своите клиенти банката предлага и банкови карти. Дебитните карти на Райфайзенбанк България ЕАД са предпочитани за превод на работна заплата или пенсия и при теглене и разплащане у нас или при пътуване зад граница. Банката предлага на своите клиенти и новите безконтактни карти за улеснено бързо пазаруване.

Кредитни карти

За посрещане на нуждите на своите клиенти банката им предлага и кредитни карти. Кредитните карти от Райфайзенбанк България ЕАД са със срок от 3 години и могат да бъдат в лева или в евро. Минималният лимит по кредитните карти на банката е 300 лв или равностойността им в евро, а максималната сума се определя индивидуално за всеки клиент според неговата кредитоспособност. Прозрачните и изключително изгодни условия за издаване и ползване на кредитна карта от Райфайзенбанк, я прави предпочитана сред множеството кредитни карти предлагани на пазара на финансови услуги у нас. Пазарувайки с кредитна карта от Райфайзенбанк, клиентите участват и в програма за лоялност, която им осигурява отстъпки, примамливи предложения за пазаруване и натрупване на точки.

Фич Рейтингс определя рейтинга на Райфайзенбанк България ЕАД като ВВВ+, със стабилна перспектива.

Сайт на банката: https://www.rbb.bg/bg/

Офиси и работно време на банката

Всички клонове на банката : https://www.rbb.bg/bg/ofisi-bankomati/

Офиси и работно време