Бърз кредит без поръчител и само с лична карта!

Пари на заем без поръчители

Заем с лична карта и без гарант

Кандидатстване за бързи онлайн кредити срещу лична карта и без поръчители

Онлайн кредитите изместиха традиционното банково кредитиране у нас в сегмента на кредитите до 1000 лв. заради бързината, липсата на много документи и факта, че не ви трябват поръчители.

Повечето фирми за бързи кредити отпускат заеми без гарант само срещу лична карта до определен праг, който не е много висок, поради липсата на обезпеченост и гаранция за връщане от кредитоискателя. В общия случай се отпускат без поръчител суми от 100 до 5000 лв., като за някои фирми максималният размер е 600 лв. Сроковете за погасяване са също чувствително по-кратки от традиционните банкови кредити именно заради рисковото кредитиране.

Sending
User Review
0 (0 votes)
Кредит с лична карта

Вземи бърз заем само срещу документ за самоличност

Процедурата за кандидатстване е почти идентична в отделните фирми. Разбира се, става дума за фирми с надлежния лиценз, в които сключвате договор за заема си. Онлайн кандидатстването включва попълване на електронна форма, която се намира на сайта на избраната кредитна организация.

В заявлението си за кредит вписвате личните си данни, сумата на търсения заем, срока на погасяване, начина на усвояване. Единственият документ, който ви е необходим в този случай, е сканирана лична карта от двете й страни. След като изпратите заявлението, от фирмата трябва да се свържат с вас в рамките на минути, за да получите отговор дали сте одобрени или не. Ако не са необходими повече детайли за уточняване, одобрението ще получите на имейл. Има възможност при някои фирми за кандидатстване за кредит по телефона или пък може да дойде кредитен консултант във вашия дом.

Как да получите парите:

При одобрение можете да получите парите още същия ден по посочения във вашето заявление за кандидатстване начин – по банковата ви сметка, на каса на Изипей или пък кредитният консултант да ви ги предаде на ръка (ако фирмата има такава услуга). Последният вариант с домашно посещение означава и допълнително заплащане за използването на това удобство, което трябва да имате предвид.

Поради високата несигурност за кредитодателя при тези кредитни продукти лихвата също е по-висока от стандартния банков кредит. В случая обаче заради липсата на събирането на документите, които иначе се изискват от банките при кандидатстване за заем, тези разходи всъщност се покриват от по-високия годишен процент на разходите (ГПР).

Лихви, такси и други

Последният показва реалното оскъпяване на вашия кредит и всъщност се измерва като годишен процент от размера на кредита. Той включва различните разходи, свързани с кредита, като например: такси за кандидатстване, за управление или усвояване на кредита, такса за предоговаряне на условията, наказателни лихви, такси за предсрочно погасяване, за обслужване на сметка и т.н.

Не лихвата е коректният показател в този случай, а именно ГПР ( Годишен процент на разходите ). Същият трябва да е записан и в договора за кредита ви.
Защитени ли са личните ми данни?

Да, Вашите лични данни са абсолютно защитени. Почти всички фирми за кредити имат защитена SSL връзка, а също така и са регистрирани в Комисията за защита на личните данни

Вижте още:

 1. Как да вземете онлайн кредит ако сте с лошо ЦКР
 2. Бързи пари без поръчител до 5000лв.
 3. Важна информация и изисквания при кандидатсване за заем
 4. Как да вземете кредит ако не сте не трудов договор

Условия при подаване на заявление за бърз кредит:

Какви лични данни е необходимо да въведете:

 • Лична информация ( ЕГН, име, имейл, телефон, №ЛК, основен доход )
 • Адрес ( Въвеждате текущ адрес по местоживеене )
 • Избирате къде и как искате да получите сумата (  по банкова сметка или офис на Изипей или Фастпей )
 • Допълнително лице за контакт

Как става кандидатстването:

Няколко съвета:

 • Когато кандидатствате за заем проверете дали фирмата е лицензирана и е регистрирана в БНБ и дали има сертификат от Комисия за защита на личните данни
 • Проверете също така дали сайт притежава криптирана връзка SSL сертификат. Това също е някаква гаранция, че личните Ви данни са защитени
 • Не взимайте бърз кредит с чужди лични карти и не се опитвайте да мамите кредитните институции.

Новини:

Съдят жена, взела бърз кредит с чужда лична карта

Вижте нашите кредитни предложения: