Кредит от 200 до 1500 лв. от Credit Ins

1,500.00лв.

Финансов пример:
За сума от 1500лв., срок 12 месеца с ГПР: 49.7%:
Месечна вноска: 170 лв.
Сума за връщане: 2040 лв.

Дата на връщане: X.X.XXXX г

Описание

КредитИнс
Sending
User Review
0 (0 votes)

Бързи пари за кола от Кредит Инс

При нужда от спешни пари, бързо можете да се снабдите с такива чрез бърз кредит. Кредит Инс знае това и разработва своите продукти именно в тази посока.

сяко кандидатстване за заем е улеснено максимално. Необходима е само лична карта. Поръчител не е нужен, обезпечение също. Доказване на дохода чрез редица документи няма. Коректността е важна и затова в Кредит Инс няма скрити такси и комисионни. Всичко, от което се нуждаете е лична карта. Кредит Инс дава възможност за рефинансиране на изтеглен кредит. Възможност да заплатите лихва, само за времето, в което сте ползвали кредита. Иновативни възможности за кредит. Опция за рефинансиране.

Лоялността и коректността се ценят много и поради тази причина компанията предлага възможност на всеки свой лоялен клиент да получава отстъпки от лихвата, при всеки свой следващ кредит.

Продукти и услуги на фирмата:

  • Отпускани суми: от 200 до 1500лв.
  • Срок за погасяване: до 12 месеца

Кредит Инс

Продуктите, които предлага компанията са насочени към широк спектър от клиенти и техните специфични нужди.Кредит „Екстра“

Всеки клиент може да се снабди с пари на заем до не повече от 20 минути. Продукта предлаган от Кредит Инс е кредит „Екстра”

Кредит до заплата ви дава чудесна възможност да погасите текущи задължения, в случай на забавяне на доходите, като заплата, хонорар и други. Можете сами да изберете сумата, като най-често взиманите суми са от 100 до 700лв.. Срок за погасяване избирате сами. Всичко това се случва през кредитният калкулатор от сайта на компанията. Погасяването е на месечни вноски. Кредит „Екстра” е бърз кредит онлайн с минималната сума е 200 лв и максимална 1500 лв.

Офис адрес на фирмата

гр. София, бул. „Цар Борис III“ № 19, вх. В, ет.1, ап.6

Контакти

Телефон за връзка: 0700 20 121

Сайт на фирмата: creditins.bg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Кредит от 200 до 1500 лв. от Credit Ins“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *