Кредит от 200 до 1500 лв. от Credit Ins

1,500.00лв.

Финансов пример:
За сума от 1500лв., срок 12 месеца с ГПР: 49.7%:
Месечна вноска: 170 лв.
Сума за връщане: 2040 лв.

Дата на връщане: X.X.XXXX г

Описание на кредитната институция

КредитИнс

Credit Ins ревю

Бързи пари за кола от Кредит Инс

При нужда от спешни пари, бързо можете да се снабдите с такива чрез бърз кредит. Кредит Инс знае това и разработва своите продукти именно в тази посока.

сяко кандидатстване за заем е улеснено максимално. Необходима е само лична карта. Поръчител не е нужен, обезпечение също. Доказване на дохода чрез редица документи няма. Коректността е важна и затова в Кредит Инс няма скрити такси и комисионни. Всичко, от което се нуждаете е лична карта. Кредит Инс дава възможност за рефинансиране на изтеглен кредит. Възможност да заплатите лихва, само за времето, в което сте ползвали кредита. Иновативни възможности за кредит. Опция за рефинансиране.

Лоялността и коректността се ценят много и поради тази причина компанията предлага възможност на всеки свой лоялен клиент да получава отстъпки от лихвата, при всеки свой следващ кредит.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Продукти и услуги на фирмата:

  • Отпускани суми: от 200 до 1500лв.
  • Срок за погасяване: до 12 месеца

Кредит Инс

Продуктите, които предлага компанията са насочени към широк спектър от клиенти и техните специфични нужди.Кредит „Екстра“

Всеки клиент може да се снабди с пари на заем до не повече от 20 минути. Продукта предлаган от Кредит Инс е кредит „Екстра”

Кредит до заплата ви дава чудесна възможност да погасите текущи задължения, в случай на забавяне на доходите, като заплата, хонорар и други. Можете сами да изберете сумата, като най-често взиманите суми са от 100 до 700лв.. Срок за погасяване избирате сами. Всичко това се случва през кредитният калкулатор от сайта на компанията. Погасяването е на месечни вноски. Кредит „Екстра” е бърз кредит онлайн с минималната сума е 200 лв и максимална 1500 лв.

Офис адрес на фирмата

гр. София, бул. „Цар Борис III“ № 19, вх. В, ет.1, ап.6

Контакти

Телефон за връзка: 0700 20 121

Сайт на фирмата: creditins.bg

1 отзив за Кредит от 200 до 1500 лв. от Credit Ins

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Кредит от 200 до 1500 лв. от Credit Ins“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *