Сосиете Женерал Експресбанк АД

Описание

Сосиете Женерал Експресбанк

Societe Generale Group

Експресбанк

Част от групата с френски капитал „Societe Generale Group“ Сосиете Женерал Експресбанк АД е сред лидерите на банковия пазар у нас.
Богатото портфолио и добре развита клонова мрежа в цялата страна прави банката предпочитан партньор в бизнеса и добра финансова институция за частните клиенти.
Сосиете Женерал Експресбанк АД разполага за удобство на своите клиенти с офиси, които работят с удължено работно време и дори през уикенда, Работещи с удължено работно време офиси можете да откриете в по-големите градове на страната като Разград, Стара Загора, Пловдив, Бургас, Варна, Русе и разбира се в София.
Актуални адреси и телефони на всички клонове на банката можете да откриете на сайта www.sgeb.bg.

Sending
User Review
0 (0 votes)

В голямото портфолио от финансови продукти на Сосиете Женерал Експресбанк АД клиентите могат да открият при изключително изгодни условия разплащателни сметки, депозити, да получат различни видове кредити в различни валути като лев, щатски долари, евро, британски лири или швейцарски франкове.

В отговор на изискванията на своите клиенти Сосиете Женерал Експресбанк АД е разработила и предлага няколко вида разплащателни, депозитни и спестовни сметки. Клиентите на банката могат да избират между депозити за срок от 1 до 5 години в лева, евро, щатски долари, британски лири или швейцарски франкове. Минималната първоначално внесена сума може да бъде от 200 лв до 1000 лв или съответната равностойност в чужда валута.

Частните клиенти могат да разкрият и безсрочна спестовна сметка в евро, щатски долари, британски лири, швейцарски франкове или в левове. Минималната сума за откриване на безсрочен депозит варира от 30 до 500 лева или равностойността им в друга валута.

Разплащателните сметки също могат да бъдат в лева, евро, щатски долари, швейцарски франкове или в британски лири и чрез тях автоматично могат да бъдат заплащани комунални услуги.
За нуждите на своите клиенти Сосиете Женерал Експресбанк АД предлага кредитиране за различни цели.

Ипотечни кредити

Ипотечните кредити, които се предлагат от банката са в евро или в лева, с минимална сума от 5000 лева или нейната равностойност. Максималният срок за изплащане на ипотечния кредит към Сосиете Женерал Експресбанк АД е 30 години. В зависимост от кредита банката предлага фиксирана лихва за срок от 10 години.

Потребителски кредити

За други нужди банката предлага на своите клиенти и потребителски кредити в лева, щатски долари или в евро. Максималната сума по тях е до 50 000 лева или равностойността им в съответната валута. Сроковете за изплащане на дължимите суми по потребителски кредит са от 1 до 10 години.

Студентски кредити

За студентите Сосиете Женерал Експресбанк АД е разработила и студенстки заем в размер до 15 000 лв в лева или в евро.
Друг много търсен продукт на банката са банковите карти.

Кредитни и дебитни карти

С дебитна или кредитна карта от Сосиете Женерал Експресбанк АД можете да пазарувате лесно и удобно при изключително изгодни условия у нас и в чужбина.
Кредитните карти от Сосиете Женерал Експресбанк АД са с лимит до 20 000 лева, 45 дневен гратисен период за възстановяване на ползваните суми и с прозрачни изключително атрактивни условия и лесно кандисатстване.

Сосиете Женерал Експресбанк АД е с рейтинг ВВВ+ със стабилна перспектива от Фич Рейтингс.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Сосиете Женерал Експресбанк АД“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *