Първа инвестиционна банка

Описание

Първа Интестиционна банка

Fibank ревю

Първа инвестиционна банка (ПИБ) или First Investment Bank

Учредена през 1993 г. Първа инвестиционна банка (ПИБ) притежава пълен банков лиценз, с който да оперира в чужбина и в България.
С много добре развита клонова мрежа, банката предоставя на своите клиенти качествени услуги и разнообразие от банкови продукти. Дежурните офиси, които работят с удължено работно време наброяват 45 в цялата страна.

За да отговори на изискванията на своите клиенти Първа инвестиционна банка (ПИБ) предлага в портфолиото си жилищни и потребителски кредите с изгодни условия за погасяване.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Потребителските кредити ПИБ

Потребителските кредити са с лимит до 50 000 лева, като могат да бъдат и в лева и в равностойността на сумата в евро. Лихвените проценти варират от 6% до 7% в зависимост от типа кредит. Кандидатстването за потребителски кредит може да се направи онлайн, като одобрението се съобщава от служител на банката, който ще предложи и сключване на договор. Първа инвестиционна банка (ПИБ) предлага също студентски кредит при лихва от 7% и срок от 120 месеца след изтичане на гратисния период.

Жилищен кредит ПИБ

Кредитите за закупуване на жилище могат да бъдат в евро или в лева, във вариант с обезпечение на кредита или без обезпечение. Сроковете на изплащане на жилищният кредит са до 35 г. Лимитът варира според стойността на желаното жилище и зависи от кредитоспособността на кредитоискателя. Лихвеният процент започва от фиксирани 3,5%.
За закупуване на стоки Първа инвестиционна банка (ПИБ) специално е разработила бърз кредит за покупка на стоки с фиксирана лихва от 15%, одобрение за само 15 минути и максимална сума на кредита от 5 000 лева. Срокът за погасяване варира от 3 до 36 месеца.

Кредитни карти ПИБ

Първа инвестиционна банка (ПИБ) оферира на своите клиенти кредитни карти, с които да се разплащт бързо и удобно навсякъде. Кредитните карти могат да имат лимит до 50 000 лева или равностойността им в евро, швейцарски франкове, британски лири или щатски долари. Гратисният период е до 45 дни, а лихвеният процент – съгласно бюлетина на банката. Издаването на кредитната карта отнема само 3 дни и не изисква обезпечение. При погасяване на дължимите суми по кредитната карта до всяко 5-то число на месеца (в неработен ден, падежът се измества за първия работен ден) лихва по разходваните средства не се дължи.

Всеки притежатела кредитна карта от Първа инвестиционна банка (ПИБ) може леснои бързо да погасява своите задължения към банката като се възползва от няколко възможности:

  • Автоматично погасяване на задълженията по кредитната карта;
  • Вноска в брой на каса в клон на банката;
  • Дистанционно през Виртуален банков клон на Първа инвестиционна банка (ПИБ);
  • Чрез превод от друга банка по картовата сметка.

Всеки клиента на банката, който разполага с кредитна карта следва да получава месечно извлечение след 20-то число на месеца, в кето да са упоменати датата на падежа, дължимите средства за операции с кредитната карта, лихвите, таксите и комисионните, които са дължими, както и минималната погасителна вноска, която може да се внесе по картовата сметка.

Разчитайте на 25-годишния опит на Първа инвестиционна банка (ПИБ). Кредитният рейтинг на банката е оценен от кредитната агенция „Фич“ като „стабилна перспектива“ с оценка В-.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Първа инвестиционна банка“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *