TransCard – Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС)

ГПР включва следните разходи:

 • Годишна такса за поддръжка на картата – 24.00 BGN
 • Месечна такса за обслужване на кредита – 0.00 BGN
 • Такса за обслужване на сметка – 0.00 BGN

ГПР Продукти: 16.96 %

 • Лихва при покупка – 18.50 %
 • Такса при покупка – 0.00 BGN

ГПР в Брой: 22.15 %

 • Лихва при теглене в брой – 18.50 %
 • Такса при теглене в брой – 68.00 BGN

Гратисен Педиод: 45 дни

Екстри

КРЕДИТ БЕЗ ЛИХВИ И ВНОСКИ ЗА 6 МЕСЕЦА

Кредитна карта Транскард – с нея може да плащате комуналните си задължения – сметки за ток, вода, парно, телефон, интернет и кабелна телевизия. Пазаруване в търговски обекти в страна, зареждане на гориво и теглене на пари в брой от бензиностанциите, собственост на Петрол.

Категория:

Описание

Транскард

Transcard ревю

Транскарт – Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС)

Платежната институция Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) притежава лиценз от Българската народна банка. През 2001 година Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) издава първата българска кредитна карта trans card и това прави компанията лидер при картовите разплащания у нас. Богатият опит в сферата на финансите и картовите разплащания прави компанията пионер сред кредитните институции. През годините доверието на клиентите съхрани и разви бизнес стратегията на Транскарт, за да утвърди лидерските позиции сред картовите разплащания в България и да отговори на потребностите на всеки картодържател.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Към днешна дата Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) може да издаде на своите клиенти два типа кредитни карти в зависимост от обхвата на действие:

 • Първият тип е за разплащания на територията на България trans.card;
 • Вторият тип е за международни разплащния trans.card Master Card.

Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) може да издаде на своите клиенти и дебитни карти, които също са два вида:

 • Trans.pay Master Card;
 • Trans.cash Debit Master Card.

За да се сдобиете с кредитна карта от Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) е необходимо вие да сте пълнолетен гражданин на Република България, който няма просрочени задължения към момента на заявлението. Необходимо е и да разполагате и с месечен доход от над 300 лева, който да обезпечи връщането на заетите от вас средства. Специалистите на ТФС ще анализират кредитоспособността на всеки, заявил желание да има кредитна карта по модерни скоринг системи, които са разработени от екип международни специалисти в областта и, които гарантират най-доброто проучване.

Максималният кредитен лимит, който ТФС отпуска е в размер до 8 000 лв, като при теглене в брой и плащане с карта Транскарт безлихвеният период е до 45 дни.

Плащането на услуги и стоки с картата е без такси, които да утежняват задълженията на клиентите.

Транскарт

В услуга на своите клиенти и за тяхно улеснение и удобство Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) работи със своя собствена система за онлайн разплащане за битови сметки при това без допълнителни такси. Голяма партньорска мрежа сред търговските обекти у нас приема разплащания с Транскарт и предлага промоционални условия за клиентите ѝ. Компанията разполага и със собствен център за авторизация.

Клиентите на ТФС могат в реално време и навсякъде да видят всички свои платежни операции, извършени с тяхната карта в интернет профила си или в модерното мобилно приложение, което екипът на ТФС осигури на своите клиенти.

Картите за разплащане от ТФС са на ваше разположение 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието.
Средствата, които са налични след зареждане, прехвърляне и внасяне по карта са незабавно разполагаеми, за да направите своите покупки и плащания без забавяне и без да се налага да изчаквате.

Като клиент на Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) вие можете да плащате своите битови сметки просто, лесно, бързи и удобно само с онлайн потвърждение изцяло автоматично без да се редите на опашки или да попълвате дълги плаежни нареждания.

Партньорската мрежа на Транскарт включва над 1000 разнообразни търговски обекта, в които пазарувайки с вашата кредитна или дебитна карта, вие можете да се възползвате от отстъпки до 30% от редовната цена. Множеството търговски обекти предоставят на притежателите на Транскарт огромно разнообразие от стоки, които да задоволят и най-капризния клиент.

Не се колебайте, ако ви е необходима кредитна или дебитна карта. Обърнете се към лидерите сред картовите разплащания в България – Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС).

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „TransCard – Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС)“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *