Posted on

Безлихвен заем до заплата: кредит до 1300 лв с 0% лихва

Пари до заплата без лихва

Онлайн кредит до заплата без лихва: бързи решения за спешни случаи!

Вижте всички актуални промоции за ноември 2018 година

Вижте всички кредити до заплата по-долу:

bezlihven kredit

Какви са условията за кредит без лихва:

 1. документ за самоличност;
 2. доказване на месечен доход ( може и да не е от трудов договор );
 3. чисто кредитно досие;
 4. да сте български гражданин

Какво представляват кредитите до заплата

 • Суми: от 50 до 1300 лева.
 • Срок: от 15 до 45 дни
 • Вноски: плащането е накуп ( на една вноска )

Какви са предимствата:

 • Без поръчители – да, не е необходимо да имате гарант за заема. Това е голямо преимущество, защото няма да ангажирате близки или приятели да Ви стават поръчители.
 • Само с лична карта – точно така, кандидатстването е само срещу документ за самоличност и няма да попълвате хиляди документи.
 • Получавате парите до минути – парите се изпращат веднага, като опциите са: получаване на парите в брой на касите на Изипей или Фастпей или по банкова сметка
 • Първи кредит без лихва – гореизброените фирми за бързи кредити предоставят безлихвени заеми ако за първи път кандидатствате при тях.

Как да кандидатствате:

 1. Избирате кредитната институция
 2. Избирате сума и срок на кредита ( сумите са от 50 до 800лв, със срок на погасяване 30 дни )
 3. Попълвате личните си данни [ име, адрес, телефон , имейл, социален статус: на трудов договор, безработен, на свободна практика и т.н, банкова сметка ( ако искате да получите парите по банков път) ]
 4. Становище по заявката Ви за кредит до заплата ще получите до 20мин.
 5. Ако кредитната фирма Ви одобри за кредит, можете да получите парите във всеки един офис на Изипей и Фастпей в страната

Каква е процедурата по кандидатстване за кредит до заплата:

Различните фирми имат различния условия за този тип кредитни продукти. В общия случай за заемите се кандидатства или онлайн, или по телефона, или пък някои компании предлагат и домашно посещение на кредитен консултант. При всички случаи се попълва заявка, в която се описва сумата, лични данни и някои детайли около усвояването на заема – например дали да бъде получен чрез банков превод, на каса на Easy Pay или пък у дома, връчен лично от кредитния консултант (където това е приложимо). Цялата процедура онлайн е в рамките на четири клика. Така или иначе не отнема повече от пет минути, независимо от избраната форма на кандидатстване.

Пари до заплата без лихва
Можете да заявите кредит до заплата през онлайн формата на фирмата за бързи кредити

В повечето случаи кредитите до заплата са ограничени като размер поради високия риск на кредитирането, тъй като за разлика от банковите продукти в този случай не се предоставят почти никакви документи, нито пък обезпечения или гаранции. Затова обикновено минималният праг е 50-100 лв., а максималният – 1300 лв. Най-честата практика обаче е да се отпускат такива заеми до 400 лв.

януари 10, 2019 Безлихвен заем до заплата: кредит до 1300 лв с 0% лихваПромоции за 11.2018 – всеки първи кредит с 0% лихва!

Кредитите до заплата са сред най-актуалните кредитни продукти. Те се отпускат основно от небанкови финансови институции или т.нар. фирми за бързи кредити.

Основните причини за популярността на тези кредити са във факта, че те решават възникнали спешни финансови нужди; отпускат се бързо и лесно; условията им са доста изгодни поради краткия срок на погасяване; не се изисква поръчител или доказване на доход за отпускането им.

Срокът на погасяване, както се разбира, е кратък. Тук също има вариации сред фирмите, но те се движат между 2 седмици и 30 дни. Много от големите компании в бранша отпускат безлихвени кредити до заплата само срещу лична карта. При други пък с 0% лихва е всеки първи и следващ кредит. При Кредисимо например е за всеки 1-ви и 5-ти кредит. Някои фирми за бързи кредити имат специални бонуси за лоялни клиенти, които се изразяват или в безлихвени кредити за определен срок на погасяване, или за по-дълъг срок на погасяване, липса на някои такси и др.

Препоръки при взимането на пари до заплата:

 • Прочетете добре общите условия на фирмата
 • Вижте дали притежава удостоверение от БНБ и сертификат от КЗЛД
 • Прегледайте внимателно генерирания СЕФ по време на попълването на личните си данни
 • Ако нещо не Ви е ясно, по-добре питайте служител на фирмата или кредитен консултант
 • Проверете какви са лихвите след гратисния период определен от фирмата (ако сметнете, че няма да можете да платите в срок вноската по кредита си)

Безлихвените заеми до заплата обаче важат само за определения период, в който трябва да бъдат върнати. Просрочването и предоговарянето на посочения срок автоматично означава начисляване на лихва, при това процентът често е висок, тъй като със закъснението нарушавате условията. По принцип, ако по непредвидени обстоятелства, не сте в състояние да върнете парите навреме, имате опцията да предоговаряте срока, но при различни условия, за които трябва да се информирате. В някои случаи при такава ситуация е по-изгодно за вас да рефинансирате заема си вместо да променяте параметри на съществуващия кредит.

Вижте още:

 1. Кандидатствене за бърз кредит само с лична карта;
 2. Онлайн заем при лоша кредитна история;
 3. Заяви пари на заем без поръчител до 5000лв.;
 4. Важна информация за бързите кредити;
 5. Как да вземеш кредит ако не си на трудов договор

Кои фирми отпускат безлихвени заеми:

Posted on

Бърз кредит без поръчител и само с лична карта!

Кредит срещу лична карта

Кандидатстване за бързи онлайн кредити срещу лична карта и без поръчители

Онлайн кредитите изместиха традиционното банково кредитиране у нас в сегмента на кредитите до 1000 лв. заради бързината, липсата на много документи и факта, че не ви трябват поръчители.

Прочети повече за Бърз кредит без поръчител и само с лична карта!

Posted on

Кредит за рефинансиране на лоши кредити и задължения

Рединансиране на необслужвани или просрочени кредити

Кредитът за рефинансиране се предлага с цел погасяване или обединяване /консолидиране/ на лоши и необслужвани заеми, отпуснати от други финансови институции или погасяване на стар кредит с нов от банката или кредитната институция от която е отпуснат, но при по-изгодни условия.

Прочети повече за Кредит за рефинансиране на лоши кредити и задължения

Posted on

Обединяване на кредити – Какво е кредитна консолидация?

Кредитната консолидация не е сложен процес

Консолидирането е начин, чрез който вашите задължения и кредити се комбинират, обединяват в един единствен дълг и то задължително с по-нисък лихвен процент, респективно ГПР. Вместо да плащате няколко кредита към различни кредитодатели, вие може да получите едни нов кредит, с който да платите всички останали задължения. Така на вас ви остава да обслужвате един кредит и то с по-ниска лихва, което ще ви помогне да изплатите дълговете си по-бързо.

Обединяването на кредити е възможност да спестите торба с пари. Консолидацията е важна, защото хората често плащат много високи лихви, не могат да управляват задълженията си, не плащат на време. Хората се объркват от многото различни дати за плащания, от разчитането на различни банкови извлечения. Чрез консолидирания заем вие преоформяте всички задължения в едни кредит, с една дата за плащане и с едно банково извлечение.

Предлагаме ви няколко въпроса, на които ако вие отговорите положително, то това означава, че имате сериозна задлъжнялост и трябва да помислите за консолидиране на задълженията си.

 1. Използвате ли кредитната си карта за посрещане на основните си разходи месец след месец ?
 2. Купувате ли стоки с кредитната си карта, които вие не бихте купили, ако трябва да платите в брой ?
 3. Опитвате ли да откривате нови кредитни карти ?
 4. Заемате ли пари от приятели и познати ?
 5. Притеснявате ли се, че нямате пари за да си плащате сметките ?
 6. Използвате ли кредитната си карта като необходимост, а не като удобство ?
 7. Имате ли обаждания от агенция за събиране на кредити ?

Считаме, че трябва да изпълните следните стъпки :

• да идентифицирате задълженията си;

Прегледайте всички сметки и банкови извлечения. Изчислете общия дълг. Вижте кои задължения са с най-високи лихви.

• да си съставите бюджет;

Преценете каква сума ви е необходима за ежедневни нужди и колко може да спестявате. Направете си таблица с месечните приходи и разходи.Трябва да забравите за луксозните стоки, докато нормализирате задлъжнялостта си.

• да потърсите банка, която да ви осигури консолидационен кредит;

Посетете първо вашата банка, където имате кредитна история и проведете разговор с банков специалист.

• да платите старите дългове ;

Първо трябва да платите кредитите с най-високата лихва.

• и на края – да спазвате стриктно новия погасителен план по новия кредит.

Ако не бъдете одобрен за консолидационен заем от нито една институция, то трябва да помислите за намаляване на задлъжнялостта със собствени сили – помислете за втора работа и с допълнителния приход погасявайте високо лихвените заеми.

Posted on

От какви алтернативи може да се възползваме, когато търсим заем?

Днес ще обобщим няколко основни начина за осигуряване на пари на заем за покриването на нашите разходи в най-кратки срокове. Макар самото наименование бързи кредити най-често да се отнася за отпусканите в екстремно кратки срокове заеми от небанкови институции, то съществуват и няколко алтернативни варианта.

Прочети повече за От какви алтернативи може да се възползваме, когато търсим заем?

Posted on

Оскъпяване на кредит при просрочие

Бързия кредит не е евтин: оскъпяване при просрочие

От средата на юли тази година годишният процент на разходите е ограничен до малко над 50%, или 5 пъти законовата лихва. Според финансови анализатори законовите ограничения само формално са довели до поевтиняване на бързите кредити.

Прочети повече за Оскъпяване на кредит при просрочие

Posted on

#10 Ценни финансови съвета за всеки!

Финансови съвети за всеки

10 ФИНАНСОВИ СЪВЕТА ВЪВ ВРЕМЕ НА КРИЗА

Прогнозите варират от временна криза през дълбока криза до рецесия.

Фактите са увеличаващи се лихви по всички видове кредити, силно свиване на кредитирането от банките и преосмисляне на инвестиционните планове на много фирми.

Прочети повече за #10 Ценни финансови съвета за всеки!

Кредити за стартиране на малък бизнес

Бизнес кредити

Бизнес Кредити, за малък и среден бизнес, за оборотни средства, корпоративни и фирмен кредити за бизнес.

Бизнес кредитите се отпускат на юридически лица,които са регистрирани на територията на страната.Има богато разнообразие от различни варианти на тези кредити,които банките отпускат,в зависимост от конкретните нужди на дадено юридическо лице.

Прочети повече за Кредити за стартиране на малък бизнес

Posted on

Кредитни Карти без доказване на доход и без трудов договор

Кредитна карта

Кредитни Карти без доказване на доход и без трудов договор: полезна информация и най-новите оферти за нисколихвени кредитни карти.

Когато картодържателя направи вид разплащане с някоя от своите кредитни карти, той автоматично се съгласява да плати определен процент на кредитната компания,издател на картата.

Прочети повече за Кредитни Карти без доказване на доход и без трудов договор

Posted on

Жилищни и ипотечни кредити

Ипотечни Кредити, Жилищни, за покупка на имот, за рефинансиране, за строеж на ипотечни кредити.

Ипотечни Кредити,онлайн сравнение на над 300 оферти за жилищни и ипотечни кредити.

Прочети повече за Жилищни и ипотечни кредити