Posted on

Кредит от Вивус с 0% ЛИХВА за 30 дни !!!

Вивус

Бърз кредит от Vivus.bg!

В случай, че се нуждаете от пари, Вивус отпуска краткосрочен заем до заплата изцяло онлайн. Кандидатстването е напълно безплатно, необходима е единствено лична карта. Не се нуждаете от поръчител и не трябва да доказвате доход от трудов договор. Парите са в сметката ви до няколко минути.

Продукти и услуги на фирмата:

Финансов пример за първи безлихвен кредит :
Лихва: 13.47 лв. 0 лв.
Услуга: 98.52 лв. 0 лв.
ГПР: 49.6%0%
Обща сума: 511.99 лв. 400 лв.
Дата за връщане: X.X.XXXX

финансов пример - вивус


Кликни на банера по-долу и вземи кредит БЕЗ ЛИХВА до 30 дни!

vivus

За компанията:Вивус лого

Вивус е част от „4Финанс“ ЕООД. Дружеството е вписано в регистъра на БНБ по член 3а от Закона за кредитните институции с номер: №BGR00313, както и от Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) под номер №371033.

Това е международна компания, която се справя изключително добре в сферата на краткосрочните заеми. Тя оперира в над 12 държави в Азия, Америка и Европа. Това гарантира коректно отношение, обслужване с високи стандарти. Vivus се гордее със своята практика за отговорен и честен бизнес.

Компанията предлага краткосрочни заеми в случай, че:

 • Се нуждаете от пари за да погасите непредвидени разходи или за да закупите спешно продукт, от който се нуждаете.
 • В случай, че трудовото възнаграждение се забави или  просто имате нужда от допълнителни пари до заплата.

Важно:

Условия за кандидатстване:

 1. Да сте български гражданин или постоянно местожителство в България;
 2. Да сте на възраст над 19 години;
 3. Да предоставите цялата необходима информация, посочена в нашата онлайн форма за кандидатстване. ( въвеждате данни от лична карта и начин за получаване на парите )

Бърз кредит от Вивус може да вземе всеки, който има кредит в друга компания.

Кредит може да вземе всеки, който се нуждае от бърз заем, като не е необходимо да доказва доходите си. За разлика от банковите институции, при Вивус не е нужно намирането на поръчител за кредит.

Кандидатстване за кредит от Вивус става само срещу лична карта и може да бъде изцяло онлайн. Всичко необходимо е достъп до интернет.

Условия и приемущества

В случай, че сте одобрен, служител на компанията ще се свърже с вас до 15 мин.

Вземи заем в 4 лесни стъпки:

 1. Избирате сума и срок на заема: Можете да изберете сума до 1000лв., като всеки първи заем до 400лв. е БЕЗПЛАТЕН за срок до 30дни., ако погасите кредита си в срок, вашият кредитен лимит може да бъде повишен до 1300лв.;
 2. Регистрация: за да се регистрирате е необходимо да въведете: име, ЕГН, мобилен телефон, имейл и парола;
 3. Потвърждаване на профила: тази стъпка е най-важна, затова е препоръчително детайлно да и обърнете внимание, тук Вие се съгласявате с общите условия на дружеството, както и с предоставеният  договор за заем.;
 4. Получаване на парите: в тази стъпка може да изберете да получите парите от офис на Изипей или да Ви бъдат преведени по лична банкова сметка

Връщане на заема:

Преди датата на падежа Ви информационата система на Вивус ще Ви уведоми чрез SMS, че датата за плащане на вноската по вашия кредит наближава. Ще получите детайлна информация относно погасяването на заема. Може да платите вноската по заема по три начина: Кештерминал, EasyPay ( КИН 7909119388 ) или по банкова сметка.

Срокът на заема може да бъде удължен със 7, 14 и 30 дни, но трябва да знаете, че има такса за удължаване на срока, която може да откриете във вашия профил или в изпратения от системата на Вивус SMS.

Вивус е наясно, колко е неприятно, когато се нуждаете от пари спешно, а нямате такива. В тези случаи бързият отговор на заявката ви за кредит е изключително важна. Ето защо фирмата работи и през почивните дни, а също така и на официални празници. Това съкращава максимално времето за получаване на пари. Едновремено с това Вивус използва възможно най-бързите канали за трансфер на пари: по банковата сметка на кредитоискателя или от офис на Изипей.

Всеки първи кредит до заплата е без лихви за суми до 400лв. Това означава, че ще върнете толкова пари, колкото сте взели.

Такси за превод на средства няма, както и за кандидатстване за кредит. Попълва се онлайн форма, която е напълно безплатна. На практика заявката ви за кредит се състои в четири лесни стъпки. Избирате сумата, която ви е необходима и определяте сами срока за погасяване. Следва да се регистрирате, прочитате условията по договора за кредит и натискате бутона „подпиши”. Ако сте одобрен, то служител на фирмата ще се свърже с вас, а парите до минути ще са в сметката ви.

Офис адрес на фирмата:

Адрес: гр. София 1700, ул. Никола Габровски No. 79, ет.2

Работно време:

 • 8:00 – 20:00 – работни дни
 • 10:00 – 17:00 – почивни дни и официални празници

Контакти:

Телефон: 0700 450 10 или *4000
Имейл: [email protected]
Сайт на фирмата: vivus.bg

Рекламно видео на Вивус:

Summary
Бързи кредити
User Rating
5 based on 5 votes
Service Type
Бързи кредити
Provider Name
Вивус бг,
София,1000,
Telephone No.070045010
Area
Финансови услуги
Description
Вивус е международна компания оперираща в сферата на небанковото онлайн кредитиране. Фирмата отпуска заеми от 50 до 1000лв., кандидатстването е онлайн. Срокът за погасяване е от 5 до 30 дни.